Jan Flamend - Bart Ramakers
Weg van Woorden
De Cavalerie / Van Halewyck

Klik voor een PDF-voorsmaakje

160 p. hardcover, ca. A4, in 4 kleuren, in linnen band met stofwikkel
Verschenen 1 april 2009

* BE: 30 euro, incl. verzending & btw
* NL: 36 euro, incl. verzending & btw

Bestellingen worden geleverd max. 14 dagen na betaling.

Bestemming Belgi├ź:


Bestemming Nederland:"Weg van Woorden" is een blader- en kijkboek waarin je een wondere wandeling onderneemt langs en voorbij de grenzen van onze communicatiesystemen, grasduint in een weelde van figuurlijke bewoordingen en taalspelletjes, balanceert aan de afgrond van de onzin, verdwaalt in ondenkbare perspectieven en spiegelbeelden, je ogen de kost geeft in een wereld vol illusies, de echte aard van de mens op het spoor komt om tenslotte te rusten aan de oevers van het onzegbare en het ongezegde.

Klik hier voor recensies en reacties

Op haast iedere bladzijde van dit rijkelijk geïllustreerde boek word je verrast door fraaie staaltjes van beeldspraak, verbasterde woorden, verhaspelingen, taalbewuste cartoons, betekenisuitbreidingen en nieuwvormingen. Je verkent de fascinerende grensconflicten tussen de werkgebieden van schrijvers en schilders en exploreert hoe kunstenaars optisch bedrog, illusies en dubbele bodems inschakelen om de tekortkomingen van ons visueel waarnemings- en talig formuleervermogen uit te buiten.

De foto’s nemen je mee naar een magische wereld waar woorden en afbeeldingen buiten hun eigen dimensie treden, waar de conventies van de beeldtaal worden doorbroken. Kortom: een boek vol zinsbegoochelingen in woord en beeld.

Bekijk het artikel in KnackBetalingen via de bank:

Bankrekening: 001-3907212-31
IBAN-nummer: BE04001390721231

SWIFT/BIC-code: GEBABEBB

IBAN en SWIFT/BIC nummers zijn verplicht bij buitenlandse betalingen

Mededeling
: WvW (+ uw btw-nummer indien factuur nodig)